Skip to content
| HÍVJON MINKET BIZALOMMAL! +36 70 451 1151 | NYITVATARTÁSI IDŐ: H-P 8:00 - 16:00 | ÍRJON NEKÜNK: kattintson ide

Rádiófrekvenciás visszérműtét

Hogy miért válassza a rádiófrekvenciás visszérműtétet? Mert ennyit Ön is megengedhet magának!

A visszérműtét lényege, hogy a boka és a lágyék között futó felületes visszér fő ágát, amelyik kitágult és nem működik megfelelően, megszüntessük. De hogy ez ma még mindig a visszér kitépésével történjen, az nem szükségszerű! Apró szúrásból katéter segítségével is el lehet ezt a visszeret zárni, ez a rádiófrekvenciás visszérműtét!

Ne engedje, hogy egy nagy vérömleny legyen a combjában, két vágás a bőrön! Ne azt a módszert válassza, ahol könnyebben sérül a lábszár érzéséért felelős ideg!

A hagyományos visszérműtét hatékony, de a vágások miatt az erek újraképződésére nagyobb esély van, mint az újabb, modernebb visszérműtétekkel, mint amilyen a rádiófrekvenciás visszérműtét is.

Ráadásul az a készülék, amellyel az Ön műtétjét fogjuk elvégezni, még a többihez képest is gyengédebb, ugyanakkor hatásosabb is. Ezt nem csak én állítom, hanem klinikai vizsgálatok is alátámasztják, nyugodtan nézze meg!

Több tényező segíti a Closure Fast eszközt a többivel szemben, de a legszembetűnőbb különbség, hogy a kezelt véna hőmérsékletét ez a katéter méri. Pont olyan hőfokra melegíti és pont annyi ideig, amennyire szükség van! Ráadásul mivel nagy számban végezzük ezeket a műtéteket az ára is CSAK 390.000 Ft

Ha eddig nem sikerült meggyőzni, már feleslegesen olvas tovább….

 

BEJELENTKEZÉS

 

Más módszereknél legfeljebb azt tudják, hogy mennyi energiát mennyi ideig alkalmaznak, de a kezelt visszér hőmérséklete elég tág értékek között mozoghat, így azt könnyen túlmelegíthetik, vagy éppen ellenkezőleg, nem lesz hatásos a kezelés!

Válasszon olyan módszert, ami kíméletes, de nem a kitágult vénához! Így kisebb lesz a visszérműtét utáni fájdalom, kisebb lesz a bevérzés, elszíneződés esélye is, ritkább minden kellemetlen szövődmény a műtét után.

Jellemző, hogy amikor ismerőseimet kérdezgetem pár évvel a műtét után, volt aki már azt is elfelejtette, hogy volt műtétje – ilyen azért a hagyományos műtétnél nem fordult elő!

 

Miért válasszon minket?

A legkíméletesebb eljárást biztosítjuk pácienseink számára!  Szép környezetben egy jó csapat viseli gondját. A beavatkozáshoz nem kell hosszadalmas előkészítés. A kezelés előtt egy érsebészeti vizsgálatra van szükség, ultrahanggal, ahol felmérjük a felületes vénás rendszer állapotát, feltérképezzük az erek, a kórosan tág visszerek lefutását.

Mi történik a jelentkezés után?

Email-en keresztül megbeszélünk egy időpontot a vizsgálatra a MoM Parkba. Ez várhatóan valamelyik hétköznap késő délután (az esetek többségében hétfőn 17-20h között). Az üzletház mélygarázsában könnyű parkolni, a parkolóból közvetlenül lifttel fel tud jutni a rendelőhöz. Ultrahang vizsgálatot mindig végzünk műtét előtt, a megfelelő terápiás tervhez elengedhetetlen! Nem mindenkinek a rádiófrekvenciás visszérműtét a leghatékonyabb/legolcsóbb visszér kezelés. Célunk a betegek elégedettsége, nem beszélünk rá mindenkit a műtétre!

Orvos

Dr. Banga Péter vagyok, a Semmelweis Egyetemen az Érsebészeti Klinikán dolgozom (most Szív- és Érgyógyászati Klinika). Sebészetből és érsebészetből van szakvizsgám, 2018-ban PhD-t szereztem. Évente több száz érműtétet végzek, közel 10 éve végzek lézeres illetve rádiófrekvenciás visszérműtétet, az utóbbi években már ragasztásos visszérműtétet is. Több helyen voltam külföldi gyakorlaton, többek között Angliában és az USA-ban is (Leicester, illetve Rochester, MN – Mayo Klinika). Évek óta van magánrendelésem, ahol az állami egészségügynél jobb körülmények között, nyugodtabban lehet dolgozni, vizsgálni, így Önre is több idő, nagyobb figyelem jut.

Ha a rádiófrekvenciás műtét az ideális visszér kezelési módszer

Akkor megbeszélünk egy műtéti időpontot. A műtét előtti teendőket (nincs sok, nem kell megijedni!) megbeszéljük. Pontosabban a megbeszélés mellett írásban is kap tájékoztatót – az a tapasztalatom, hogy ilyen helyzetben nehéz apró részleteket megjegyezni. A műtétet szintén a MoM Parkban végezzük, szép környezetben! A megérkezés után a szükséges formaságokat követően ultrahanggal ismét megnézzük a kezelt végtagot, bejelöljük a véna lefutását. A műtét nem tart 1 óráig sem. Pár perces pihenő után haza is lehet menni. A hazamenetelnél biztonságosabbnak érezzük, ha nem a páciens vezet!

 

BEJELENTKEZÉS

 

Mennyibe kerül?

A vizsgálat (ultrahanggal) 35.000 Ft, a műtét 390.000 Ft. A műtét fizethető bankkártyával (egészségpénztárakkal is szerződésben vagyunk).

A rádiófrekvenciás visszérműtét menete

A műtéteket Budán, jól felszerelt magánkórházban végezzük, ahol kellemes környezetben tölti a beteg azt az egy-két órát, amíg a kezelést végezzük, illetve az azt követő rövid megfigyelés zajlik. A rádiófrekvenciás visszérműtétet is műtőben végezzük, bár a beavatkozáshoz nem szükséges altatás, a betegeink komfortja miatt általában felületes bódításban zajlik. A végtagot fertőtlenítővel lemossuk. Ultrahang segítségével megszúrjuk helyi érzéstelenítésben az elzárni kívánt felületes vénás törzset. Egy katétert vezetünk fel a véna teljes hosszában, majd egy tumescens oldatnak nevezett folyadékot juttatunk a véna mellé, hogy a páciens ne érezzen semmit a katéter által keltett hőből, valamint a környező szöveteket védje. A készülék a hozzá kapcsolt katéter végén lévő 7 cm hosszú szakaszt 120 °C – ra melegíti fel. A katéter több helyen is méri a saját hőmérsékletét megelőzve bizonyos részeinek a túlmelegedését. A beavatkozás 20-30 percig tart.

A vénás törzs nagyobb oldalágait vagy apró metszésből lehet eltávolítani vagy azokba juttatott sclerotizáló anyaggal lehet elzárni. Nincs szükség kórházi bent alvásra, a műtét után 1 órával a páciens saját lábán tud távozni.

 

BEJELENTKEZÉS

 

A rádiófrekvenciás visszérműtét előnyei

  • Nincs szükség kórházi bennfekvésre
  • Nincs nagyobb metszés
  • Jelentősen kisebb műtéti fájdalom
  • Jelentősen kisebb a műtétet követő időszakban a fájdalom
  • Nincs a műtét után vérzés a szövetek között
  • Kevesebb a mindennapi élethez való visszatérés
  • Hamarabb lehet sportolni, vízbe menni
Back To Top