Skip to content
| HÍVJON MINKET BIZALOMMAL! +36 70 451 1151 | NYITVATARTÁSI IDŐ: H-P 8:00 - 16:00 | ÍRJON NEKÜNK: kattintson ide

Lézeres visszérműtét

Az utóbbi évtizedben elterjedt lézeres visszérműtét új technikát alkalmaz a korábbi hagyományos visszérműtéthez képest, a betegek kényelme érdekében. A műtét során egy apró szúrásból katétert vezetünk fel a kezelni kívánt érszakaszban, és azt felmelegítjük annyira, hogy a roncsolt érben megszűnjön az áramlás. A véna lumene kisebbé válik, a vér megalvad benne anélkül, hogy máshová el tudna mozdulni. A véna a benne lévő megalvadt vérrel együtt lassan elhegesedik, átalakul, úgy hogy pár hónap múlva már szinte a nyomát sem lehet látni. A lézeres visszérműtéthez használt lézer típusa is változott az idők során, mivel a nagy konkurenciát jelentő rádiófrekvenciás visszérműtét a hatékonyság mellett kíméletesebb volt a környező szövetekhez. A korábbi lézerek energiája a vér egyik alkotóelemében a hemoglobinban nyelődött el, az itt keletkezett hő roncsolta a véna falát. A modernebbek– és amit mi is használunk – más hullámhossz miatt, közvetlenül a vénafalban is elnyelődik, így kisebb energia mellett ugyanolyan hatékonyak, ezért sokkal kíméletesebbek, mint a pár évvel ezelőtt használt lézerek.

Talán napjainkban a rádiófrekvenciás készülékek használatával a lézernél is kíméletesebben lehet a tág visszereket kezelni.

Jöjjön el egy vizsgálatra, ahol ultrahanggal megnézzük, hogy milyen kezelés lenne az Ön részére a legmegfelelőbb. Nálunk több módszer közül is lehet választani, és biztos lehet benne, hogy a legjobbat kapja.

BEJELENTKEZÉS

E módszerek előnye a hagyományos nyitott műtéttel szemben:

  • nincs metszés a lágyékhajlatban
  • minimális a műtét utáni bevérzés a szövetek között
  • minimális a sebfájdalom
  • a páciens néhány perc múlva már felkelhet, lábra állhat
  • nincs szükség hosszabb kórházi megfigyelésre
  • a megfelelő érzéstelenítéshez nincs szükség gerinc közeli szúrásra, vagy a lélegeztetés biztosítására szolgáló tubus használatára
  • nincsenek nagyobb szúrások, metszések, így jobbak az esztétikai eredmények
  • a páciens a műtét után pár nappal ismét munkába állhat, nincs hosszú táppénzes időszak

Miért válasszon minket?

Több száz visszérműtét tapasztalata mellett a kezelés tervezéséhez szükséges ultrahangos gyakorlat. Nálunk lehetősége van a rádiófrekvenciás, ragasztásos visszérműtétre is, azt választjuk, ami az ultrahangos vizsgálat alapján a legjobb, amit a megbeszélést követően Ön választ. Szép környezetben, jó parkolási lehetőség mellett végezzük a vizsgálatot és ugyanott a műtéteket is.

 

Orvos

Dr. Banga Péter vagyok, a Szív- és Érgyógyászati Klinikán dolgozom (Városmajor). Sebészetből és érsebészetből van szakvizsgám, 2018-ban PhD-t szereztem. Évek óta végzek lézeres illetve rádiófrekvenciás és ragasztásos visszérműtétet. Rendszeresen járok olyan képzésekre, ahol a legújabb technikákat lehet megfigyelni, voltam többek között Angliában és az USA-ban is (Leicester, illetve Rochester, MN – Mayo Klinika), Párizsban és Ausztriában (Melk) is.

Mennyibe kerül?

Az akutális árakat itt találja. Fizetni lehet bankkártyával is (egészségpénztárakkal is szerződésben vagyunk).

 

 

 

BEJELENTKEZÉS

Back To Top